Docentenroute 2014 Holland Dance en NBDK

KORZO

Holland Dance organiseert in samenwerking met de NBDK op 8 en 9 februari de Docentenroute 2014. Deze vindt plaats tijdens het Holland Dance Festival in Den Haag.

De Docentenroute 2014 is een weekend vol verdiepende workshops voor dansdocenten. Gezelschappen en danskunstenaars uit het internationale veld zijn aangetrokken om hun ervaringen met dansdocenten te delen. De ingrediënten zijn daarbij: didactiek, debat, eigen vaardigheid, gezondheid en onderzoek.

Op 8 en 9 februari kun je inspirerende lessen volgen van onder andere Min Hee Bervoets, Sinerjey, Michel Froget, Raymond Esterhuizen, William Lü, Jane Lord en Daphne Schaffers. Docenten kunnen met het volgen van lessen credits verzamelen voor accreditatie in het Kwaliteitsregister Dansdocent.

Zin om zelf weer eens les te krijgen of je verder te verdiepen in een specifiek thema? Inschrijven gaat eenvoudig via de Holland Dance website of via de festivalkassa in het Korzo theater in Den Haag.