Geslaagde Docentenroute 2014 Holland Dance en NBDK

Spitzenles door Jane Lord bij Docentenroute 2014

De Docentenroute 2014 op 8 en 9 februari was een inspirerend weekend met dans op hoog niveau. Ervaren topdocenten als Jane Lord en Raymond Esterhuizen lieten dansdocenten uit het hele land hard werken. Ook NBDK-leden waren erbij.

Het is voor een docent fijn om zelf weer eens goed les te krijgen en voluit te gaan. Dat was te zien bij de Docentenroute 2014 in het Korzo theater in Den Haag. Maar docenten wisselden ook informatie uit, verdiepten zich in lesstof en kregen diverse tips over lesgeven.

Holland Dance en de NBDK werken gezamenlijk aan het trainen van docenten door docenten. Zo blijven kennis en kwaliteit in dansonderwijs beter op peil. Als lid van de NBDK krijg je daarom korting bij het volgen van activiteiten zoals de Dans1Daagse, Dans3Daagse of Docentenroute. Sta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister Dansdocent, verwerf je bovendien accreditatiepunten.

Wat is jouw indruk van de Docentenroute? Laat het ons weten!

Voor een overzicht van de workshops en docenten kijk hier

Kijk voor indrukken van de Docentenroute 2014 hieronder.