Zo raak je in vorm tijdens je vakantie!

di

De vakantie komt eraan. Dat wordt uitgebreid genieten van rust voor de meeste dansdocenten. Maar wat doe je om weer in vorm te komen voor een nieuw lesseizoen? De Dansimpuls natuurlijk!

De NBDK en Holland Dance hebben voor de komende Dansimpuls een mooi programma samengesteld om dansdocenten optimaal voor te bereiden op een nieuw seizoen van lesgeven. Zowel docenten die fysiek in vorm willen komen, als docenten die inspiratie zoeken in verdieping of nieuw lesmateriaal: er is voor elk wat wils.

Ook is er nieuws voor de Dansimpuls: voor het eerst vindt deze plaats in de recent geopende Chassé Dance Studios in Amsterdam. Op deze nieuwe dansplek vinden allerlei lessen plaats: professionele dansers trainen er of zelfs Humberto Tan en Sylvana Simons voor het nieuwe RTL-dansprogramma Dance Dance Dance. De Chassé Dance Studios is een prachtig omgebouwde kerk met enorm veel studio’s waar je allerlei dansprofessionals tegenkomt en dus goed kunt netwerken!

cds

Nieuw dit jaar is ook de samenwerking met de Henny Jurriëns Stichting. Deze dansorganisatie biedt een certificaatcursus aan voor balletdocenten, gegeven door gelauwerd pedagoog Kalina Bogoeva. Speciaal bedoeld om docenten in het land extra te scholen in klassiek ballet en daarmee het niveau van het balletonderwijs naar een hoger peil te brengen.

Denk je dus nog na over hoe je in vorm kunt komen? Maak dan je keuze voor de 4 dagen Dansimpuls op 21 t/m 24 augustus!

Ga naar het programma

Ga naar het inschrijfformulier

Ga naar de Chassé Dance Studios