Steeve Austin, docent urban

steeve austin bij dansimpuls van dansbelang

Steeve Austin vestigde zijn naam onder meer met een wereldtitel in hiphop dansen. Na een rondreis over de wereld pikte de autodidact uit allerlei landen iets mee en creëerde zo een eigen stijl. 

Steeve Austin

Steeve haalt meer informatie uit de muziek dan uit de dansstijlen. Als hij geluiden hoort, dan beeld hij zich in welke beweging daarbij hoort. De muziek is zijn steunpunt. Steeve was vaste choreograaf bij de live shows van So You Think You Can Dance in België.

Steeve volgde een docentenopleiding en startte online dance classes waarbij hij zijn passie, kennis en ervaring met veel enthousiasme en toewijding deelt met anderen. Het is zijn doel om kennis, opleiding en knowhow zoveel mogelijk te verspreiden via zijn websites.

Lessen tijdens zomer Dansimpuls 2016

vrijdag 19 augustus urban workshop van 14:00 tot 15:30
vrijdag 19 augustus urban workshop van 15:45 tot 17:15