Programma Zomer Dansimpuls 2016 bekend

zomer dansimpuls 2016

De beste manier om je als dansdocent voor te bereiden op een nieuw lesseizoen is lessen nemen, inspiratie vinden en collega’s ontmoeten. Dat kan van 18 t/m 20 augustus bij de zomer Dansimpuls 2016!

Zomer Dansimpuls 2016

Dansbelang (voorheen NBDK en NBOB) en Holland Dance organiseren twee keer per jaar de Dansimpuls, in het verleden ook wel bekend als de Dans3Daagse en de Docentenroute. Bij de Dansimpuls kun je als dansdocent je niveau van lesgeven op peil houden of verbeteren. In de lessen houd je je vaardigheden bij of je leert nieuwe technieken aan, en in de workshops vind je nieuwe inzichten en kun je ervaringen uitwisselen met collega-docenten.

Programma zomer Dansimpuls 2016

Dansbelang en Holland Dance streefden voor de zomer Dansimpuls 2016 naar een programma met de beste docenten, inspirerende invalshoeken en nieuwe lesstof. En dat is gelukt! Van balletdocenten Jan Linkens en Fred Berlips, tot Dancehall met Jamie-Dee. Een serie lessen in de Reflectie Route voor Dansdocenten zorgt voor verdieping in jouw beroep als dansdocent.

Bekijk het programma

Zomer Dansimpuls 2016 in Chassé Dance Studios

De zomer Dansimpuls 2016 vindt voor de tweede keer plaats in de Chassé Dance Studios aan de Chasséstraat in Amsterdam. Dit prachtig gerenoveerde kerkgebouw met maar liefst acht studio’s, is voor docenten die vanuit het hele land komen reizen een zeer geschikte locatie.

Vroegboekkorting

Als je voor 15 juni 2016 drie of meer lessen boekt ontvang je op alle lessen 15% korting. Boek je na 15 juni dan ontvang je bij het boeken van drie of meer lessen 5 % korting op alle lessen.

Dansbelang en korting

Leden van Dansbelang krijgen korting op de lessen. Ben je nog geen lid, dan kun je je in 2016 alsnog aanmelden. Een basislidmaatschap kost € 85 per jaar. Halverwege het jaar instappen verlaagt je lidmaatschapsgeld. Stuur een e-mail naar info@www.dansbelang.nl voor meer informatie.

Informatie en aanmelden

Kom van 18 t/m 20 augustus naar de zomer Dansimpuls 2016!

Kijk hier voor informatie over de Chassé Dance Studios

Ga naar 9292.nl voor bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Ga naar Routenet.nl voor bereikbaarheid met de auto

Lees de voorwaarden tot inschrijving zomer Dansimpuls

Bekijk het programma Schrijf je in!