Zomer Dansimpuls 2017: het programma is bekend!

Zomer Dansimpuls 2017

Dansbelang en Holland Dance organiseren van 17 t/m 19 augustus in de Chassé Dance Studios de Zomer Dansimpuls 2017. Het programma is nu bekend!

Zomer Dansimpuls 2017

Drie dagen boordevol lessen, workshops en meetings van inspirerende docenten. Dat bieden Holland Dance en Dansbelang je deze zomer met plezier aan. Want je wil als docent goed voor de dag komen wanneer je leerlingen komend seizoen naar jouw lessen uitkijken.

Een breed aanbod

Het aanbod is zeer gevarieerd: er zijn lessen om je na de vakantie terug in vorm te krijgen; workshops hoe je energie spaart; workshops hoe je een voorstelling voorbereidt; je oefent in lessen je vaardigheden en skills; je ontvangt persoonlijke tips van deskundigen. Dit alles in de inspirerende Chassé Dance Studios in Amsterdam.

Naast techniek ook thema’s

Bijzonder deze editie is de input van Marjon van Grunsven. Zij is dansdocent en Artistic Director bij Cirque du Soleil en kan op voorstellingsgebied veel bieden vanuit haar ervaringen. Verder komen aan bod de zeggingskracht van dans, we helpen je met creativiteit en je leert te kijken naar je innerlijke criticus.

Korting

  • Ben je lid van Dansbelang? Dan ontvang je 20% korting. Nog geen lid? Meld je hier aan en ontvang direct je korting op de Zomer Dansimpuls!
  • Ben je laatstejaarsstudent aan een opleiding Docent Dans? Dan ontvang je 20% korting. Vermeld bij je inschrijving de naam van je opleiding.
  • Je kunt elke dag een dagkaart nemen. De dagkaart is € 85, losse lessen zijn € 30.
  • Boek je voor 17 juni dan ontvang je 15% vroegboekkorting op het totale bedrag. Maak daar dus snel gebruik van!

NB Deelname aan de Zomer Dansimpuls telt mee voor het Kwaliteitsregister Dansdocent van Dansbelang en voor Registerleraar van de overheid. (Stuur een e-mail naar info@dansbelang.nl voor meer informatie.)

Waar gaan dansdocenten naartoe om in vorm te komen voor een nieuw seizoen? Natuurlijk naar de Zomer Dansimpuls van Holland Dance en Dansbelang: dé zomercursus voor dansdocenten!

Programma Inschrijven