Alle professionele dansdocenten in het Kwaliteitsregister Dansdocent!

Kwaliteitsregister Dansdocent

Nederland verdient een compleet kwaliteitsregister van dansdocenten! Het Kwaliteitsregister Dansdocent van Dansbelang NBDO breidt daarom uit.

Sterk staan voor kwalitatief dansonderwijs

Samen staan we voor kwalitatief dansonderwijs. Daarom is door NBDO Dansbelang het Kwaliteitsregister Dansdocent opgericht. Het is belangrijk dat er in Nederland een register is waarin actief bijgehouden wordt waar en welke dansdocenten kwalitatief dansonderwijs bieden.

Meer registratie

Om een goed beeld te geven van het aanbod van kwalitatief dansonderwijs is het nodig dat het register volume krijgt. Zo staan we samen sterk in ons streven naar kwalitatief dansonderwijs voor iedereen. Daarom zijn de mogelijkheden voor registratie verruimd.

  • Alle door NBDO Dansbelang erkende dans/balletschoolhouders kunnen de bij hen werkzame professioneel opgeleide dansdocenten gratis laten vermelden in het register. De dansdocenten worden met voor- en achternaam, opleiding en afstudeerjaar hierin opgenomen.

Stuur een e-mail naar daphne@dansbelang.nl om je aan te melden voor het Kwaliteitsregister Dansdocent.

Korting op lidmaatschap

Willen docent graag ook een certificaat ontvangen en hun CV vermeld hebben op Dansbelang.nl, dan dienen ze een lidmaatschap af te sluiten. Daarop is nu korting te verkrijgen. Dansdocenten die werken bij een ballet- of dansschool die lid zijn van Dansbelang met ondernemerspakket en vanaf 1 september lidmaatschap aanvragen, ontvangen vanaf heden 50% korting op het basislidmaatschap.

Deze korting blijft gedurende het lidmaatschap dat ze bij een erkende dansschool werken!

Zijn er dansdocenten werkzaam bij een school die lid is en die reeds basislidmaatschap hebben van Dansbelang, dan geldt deze kortingsregeling vanaf 1-1-2018 uiteraard ook voor hen. Zij kunnen voor 1 november een e-mail sturen en daarbij aangeven dat ze gebruik wensen te maken van deze korting op hun basislidmaatschap vanaf 2018; onder vermelding van de dans/balletschool waar zij werkzaam zijn.

Klik hier voor meer informatie over het afsluiten van een lidmaatschap.