1daagse Dansimpuls olv Martin Meng

Martin Meng Dansimpuls

Let op: aanmelden kan tot 20 oktober!

Met veel plezier kan ik je melden dat het is gelukt om een vervolgdag activiteit op de Zomer Dansimpuls 2017 te plannen met docent Martin Meng .

Tijdens de afgelopen Zomer-Dansimpuls bleek bij een aantal  deelnemers veel belangstelling te zijn voor een vervolg tijdens b.v. een terugkomdag in het najaar 2017 om dieper in te gaan op de door hem ontwikkelde reeks van stretch – en versterkende oefening.

Deze terugkom/verdiepingsdag (1Daagse Dansimpuls) vind plaats op Zondag 29 oktober a.s.  van 10.30 tot ca. 16.00 uur dit keer in ’s-Hertogenbosch.

Daphne Brok heeft aangeboden de algehele organisatie van die op zicht te nemen en haar studio hiervoor beschikbaar te stellen. De studio is gevestigd in cultureel centrum Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen. De trein stopt voor de deur en er is volop gratis parkeer gelegenheid.

 

Het programma van die 1daagse-Dansimpuls ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.00u inloop

11.00 – 12.30u Een werksessie met uitleg en toelichting van Martin Meng aan de hand van de filmregistratie van de door hem ontwikkelde reeks oefening om op een gezonde manier tot een maximaal fysiek resultaat te komen (binnen het kader van de individuele mogelijkheden van je leerlingen)

12.30 – 13.30u uur Lunch en uitwisseling

13.30 – ca. 14.45u Actieve les aan de deelnemers om zelf aan den lijve die serie van voorbereidende  stretch en versterkende oefeningen (ook op de vloer) te ervaren.

14.45 –  15.00u korte pauze

15.00 –  16.30u klassieke les; eerste deel  techniek en aansluitend  dansant deel door de ruimte.

 

Martin Meng

Martin Meng danste bij Het Nationale Ballet in Amsterdam, The National Ballet of Canada en bij het Deutsche Operaballet in Berlijn. In 1994 startte hij zijn carrière als balletmeester bij wat nu het Polish National Ballet in Warschau heet. Sindsdien werkt hij ook als freelance docent o.a. Koninklijke Balletschool Antwerpen ; Netherlands Dance Theatre Summercourse; De Nationale Ballet Academie  Amsterdam en koninklijk Conservatorium in Den Haag en Zomer-Dansimpuls 2017.

Inschrijving

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Daphne@dansbelang.nl met vermelding van “ inschrijving 1daagse Dansimpuls 29 oktober”  + naam deelnemer(s) en  wel of geen lid Dansbelang of laatstejaars student (plus naam van betreffende dansvakopleiding) en naw gegevens.

Deelnemersbijdrage is € 85,- voor de gehele dag inclusief lunch.

Leden Dansbelang en laatstejaars studenten dansvakopleidingen krijgen 20 % korting (dus € 68,-).

Vroegboekkorting is 15% als inschrijving en betaling voor 19 oktober bij Dansbelang is binnengekomen. (het voor jou geldende bedrag kun je direct overmaken naar de bankrekening van Dansbelang: NL54 INGB 0000429049 onder vermelding van “1daagse Dansimpuls okt. 2017”