Dansdocent: ben jij klaar voor een complete Winter Dansimpuls 2018?

Winter Dansimpuls 2018 in Den Haag

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari kun je meedoen aan een zeer complete Winter Dansimpuls 2018 in Den Haag. Jouw kans om 2018 up-to-date te beginnen!

Inspirerende Winter Dansimpuls 2018

Holland Dance Festival organiseert in samenwerking met NBDO Dansbelang in februari een inspirerend weekend voor dansdocenten: de Winter Dansimpuls! Met workshops van onder anderen Marian Sarstädt, Samir Calixto, Katie Duck, Redouan Ait Chitt en Lotte Dekkers.

Een prachtig programma

Je kunt kiezen uit een uitgebreid en gevarieerd aanbod van lessen en workshops. Wat denk je bijvoorbeeld van Improvisatie, movement research en toepassing door Katie Duck, Power of adaptation in dance door Redouan Ait Chitt of klassiek ballet door Marian Sarstädt (ex-directeur Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium én Nederlands Dans Theater)?

Een overzichtelijk schema

De zaterdag en zondag beginnen om 10:15 uur met een gratis plenaire interactieve opening (aanmelden is verplicht). Daarna starten om 11:15 uur de eerste workshoprondes. Elke dag kent drie rondes met elk drie workshops. Je kunt je eigen rondes en workshops samenstellen of combineren. Elke dag sluit tussen 17:45 en 18:15 uur af met een borrel en inspiratieplein.

Wat zijn de tarieven?

Boek je voor 1 januari 2018 dan ontvang je een aantrekkelijke Early Bird-korting. (Bekijk hier wat die korting per workshop-combinatie inhoudt.) Ben je lid van Dansbelang of student aan een opleiding tot dansdocent? Dan ontvang je eveneens korting.

Waar vindt de Dansimpuls plaats?

Op beide dagen worden de lessen en workshops gegeven in de studio’s van het Korzo theater in Den Haag. Het adres is: Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag.

Een compleet dansweekend 

De Winter Dansimpuls maakt dit jaar deel uit van het Holland Dance Festival 2018. Er is daarbij zelfs een Sleep over The Hague-arrangement. Je kunt overnachten in het 4-sterren Mercure Hotel en een van de voorstellingen van het festival zien. Wat wil je nog meer?Arrangement-Sleep-over-The-Hague

We zien je dan ook graag tijdens de Winter Dansimpuls 2018!
BOEK NU