1daagse dansimpuls Martin Meng 4 maart

1Daagse Dansimpuls inspirerende dag 2

1daagse Dansimpuls Klassiek Ballet

Met veel plezier kan ik je melden dat het is gelukt om een vervolgdag activiteit op de 1daagse dansimpuls dag van 29 oktober jl. Ook als je de vorige dansimpuls er niet bij kon zijn kun je deze dag prima volgen!

Deze terugkom/verdiepingsdag (1Daagse Dansimpuls) vindt plaats op Zondag 4 maart a.s. van 10.30 tot ca. 16.30 uur dit keer in Houten (Utrecht).
Dit keer zijn we te gast bij de dansstudio van Olga van Koningsbrugge, de Kruisboog 12, in Houten. Voor de deur kun je gratis parkeren. Kom je met de trein dan halen we je op van het station en brengen je naar de studio.

Het programma:
10.00 – 10.30 inloop
10.30 – 12.00 Een werksessie met uitleg en toelichting van Martin Meng van de door hem ontwikkelde reeks oefening om op een gezonde manier tot een maximaal fysiek resultaat te komen (binnen het kader van de individuele mogelijkheden van je leerlingen) (praktisch)
12.00 – 13.00 lunch
13.00 – 14.30 Thema: correcte houding en balans (zowel praktisch als theoretisch)
14.30 – 14.45 korte pauze
14.45 – 16.15 Repertoire, Choreografische oefening in de neoklassieke stijl. Het is een op de principes van Balanchine gebaseerde, door Martin gemaakte choreografie. (praktisch)

Martin Meng

Martin Meng danste bij Het Nationale Ballet in Amsterdam, The National Ballet of Canada en bij het Deutsche Operaballet in Berlijn. In 1994 startte hij zijn carrière als balletmeester bij wat nu het Polish National Ballet in Warschau heet. Sindsdien werkt hij ook als freelance docent o.a. Koninklijke Balletschool Antwerpen ; Netherlands Dance Theatre Summercourse; De Nationale Ballet Academie Amsterdam en koninklijk Conservatorium in Den Haag en Zomer-Dansimpuls 2017.

Portret: https://www.youtube.com/watch?v=fbfeKwC-u7E
Training in Helsinki: https://www.youtube.com/watch?v=ywQZEgqS_c4

Inschrijving

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar Daphne@dansbelang.nl met vermelding van “ inschrijving 1daagse Dansimpuls 4 maart” + naam deelnemer(s) en wel of geen lid Dansbelang of laatstejaars student (plus naam van betreffende dansvakopleiding) en eventuele dieetwensen. De inschrijving sluit op 27 februari. In de bijlage vind je de Inschrijfvoorwaarden

Deelnemersbijdrage is € 85,- voor de gehele dag inclusief lunch.
Leden Dansbelang en laatstejaars studenten dansvakopleidingen krijgen 20 % korting (dus € 68,-). Vroegboekkorting is 15% als inschrijving en betaling voor 23 februari bij Dansbelang is binnengekomen. (het voor jou geldende bedrag kun je direct overmaken naar de bankrekening van Dansbelang: NL54 INGB 0000429049 onder vermelding van “1daagse Dansimpuls maart 2018”

Met vriendelijke groet,
mede namens Dansbelang en Holland Dance,

Daphne Brok,
Projectleiding 1daagse Dansimpuls 4 maart 2018

daphne@dansbelang.nl www.dansbelang.nl