Viermaal 1daagse dansimpulsen

dansimpuls

Blijf het hele seizoen up-to-date! Dit jaar organiseert Dansbelang in samenwerking met Holland Dance Festival vier keer een 1daagse dansimpuls. Elke keer een ander thema op een andere plek in het land.

Ontmoeten we jou ook bij één van de intensieve Dansimpuls-dagen? Holland Dance Festival en NBDO Dansbelang trekken al langere tijd samen op om activiteiten aan te bieden op het gebied van deskundigheidsbevordering voor jou: de professioneel dansdocent. We kiezen er dit seizoen voor een viertal intensives aan te bieden, verspreid over het land.

Iedere dag heeft een eigen thema. Hiermee kun je als deelnemer echt de verdieping opzoeken. Omdat de Dansimpuls-dagen speciaal voor de dansdocent worden georganiseerd en ontwikkeld, zoeken we dit seizoen daadwerkelijk de studio’s van een aantal deelnemers op. Op verschillende locaties zijn betrokken dansdocenten host voor één van de intensives. Kijk op onderstaande links voor meer informatie over de verschillende dansimpulsen en meld je nu aan!

De 1daagse dansimpuls op een rij:

21 oktober 2018 | Jazzdance – Esther Nederpelt
We zijn deze dag te gast bij dansstudio Flex in Nijmegen.

6 januari 2019 | Modern-floorwork, flying low based – Lotte Dekkers
We zijn deze dag te gast bij dansinstituut Dolstra in IJsselstein (Utrecht).

24 februari 2019 | Partnerwerk – Minhee Bervoets en Michel Froget
We zijn deze dag te gast bij dance studio Natya in Den Haag.

19 mei 2019 | Dans in het basisonderwijs – Sophie van Heesewijk
We zijn deze dag te gast bij dansschool Dream Dance in Rosmalen (Den Bosch).

De dagen zijn inclusief lunch. Zien we jou ook bij een of meerdere 1daagse?