Save the date 1daagse dansimpuls

Blijf het hele seizoen up-to-date! Dit jaar organiseert Dansbelang in samenwerking met Holland Dance vier keer een 1daagse dansimpuls. Elke keer een ander thema op een andere plek in het land.

Gedurende het seizoen organiseert Dansbelang in samenwerking met Holland Dance vier maal een 1daagse dansimpuls. Een 1daagse  dansimpuls bestaat uit drie workshops van ieder anderhalf uur die samenhangen met het hoofdthema van die dag. De dag is inclusief lunch. De locaties wisselen elke keer zodat het zich meer verspreidt over het land. De bedoeling is om steeds een andere dansschool als gastlocatie te vragen. Dit biedt meteen de mogelijkheid om eens in “andermans keuken” rond te kijken.

De 1daagse dansimpuls op een rij:

21 oktober 2018 | Jazzdance

6 januari 2019 | Modern-floorwork

24 februari 2019 | Partnerwerk

19 mei 2019 | Dans in het basisonderwijs


Meer informatie volgt spoedig!