Succesvolle Zomer Dansimpuls 2018

De zomerdansimpuls van Dansbelang 23 t/m 25 augustus

 

Dank allen voor aanwezigheid, inzet en enthousiasme. Trots en voldaan kijk ik terug op de zomerdansimpuls, ook wel de  ‘in train dagen’ van Dansbelang, waarbij volop inspiratie werd opgedaan en techniek – soms letterlijk – ‘on point’ werd gezet. Heerlijke dagen met veel diversiteit, veel aanbod en volle cursussen op een heerlijke plek, nu weer volop in de schijnwerpers bij dance, dance, dance.

De enige geannuleerde werkgroep (dans in het onderwijs) zal op een later tijdstip alsnog doorgaan als ééndaagse, mede omdat er vanuit curriculum.nu nog stappen gemaakt worden die worden meegenomen.

Drie volle dagen genoot ik, tussen en met de dansers/docenten en zag en bewonderde, velen gaven hun enthousiasme ook terug – sommigen zelfs op korte filmpjes, waarvoor veel dank!

Zelfs langs de zijlijn deed ik veel inspiratie op – ook voor mijn eigen lessen –  daarnaast waren het heerlijke dagen om elkaar te leren kennen en soms wat langer in gesprek te kunnen. Daaruit willen wij extra ‘doorpakken’ en meer ééndaagse dans impuls dagen organiseren, door heel Nederland, ook op aanvraag. Dus wanneer je de behoefte voelt om ergens in dit jaar een dag dansant te verdiepen, schroom niet en mail ons!

Ondanks dat wij Wilja van Os terdege hebben gemist, liep alles goed en wist ik mij omringt door een stevig team van mede bestuursleden en Ineke, Lilly en Daphne met name, waarvoor expliciet mijn dank!

Vele enthousiaste deelnemers gaven ook tips en feedback, waarvoor dank, deze nemen wij graag mee naar volgend jaar. Ook daarvoor geldt; als je wensen of kritiek hebt, laat je horen! Dan kunnen wij daarmee aan de slag, op naar de 28ste zomerdansimpuls!

Dansbelang, ons belang!

Vincent Harry

voorzitter