Zomerdansimpuls 2019 geslaagd!

Zomerdansimpuls Dansbelang 2019

De Zomer Dans Impuls, de intrain dagen voor menig dansdocent, van Dansbelang.

 

Ook dit jaar waren de meeste modules goed gevuld en een aantal stijf uitverkocht. Daarbij bleken veruit de meeste docenten dik tevreden en enthousiast over de gevolgde cursussen.

Opmerkelijk van dit jaar was naast de vaste vrienden van dansbelang, ook een toename van jongere dansdocenten. Desondanks was de vraag met name naar het vertrouwde ‘repetoire’ klassiek en modern werden werkelijk dik bezocht terwijl urban, street en nieuwe stijlen een stuk minder mensen trok, wel weer super veel energie, ‘flow’ en inspiratie leverden. Dat was ook nu weer de kracht van deze zomerdans impuls; je kreeg vaak materiaal mee dat je de volgende dag en het komend jaar in je lessen kunt gebruiken. Persoonlijk genoot ik van de aanwezigheid van ‘Jenny’ de pianiste die enkele lessen begeleidde en dat al heel lang doet, waardoor zij vele iconen van de dans (uit Amsterdam) persoonlijk kent en over hen vele mooie verhalen kan vertellen.

Voor volgend jaar willen we de mogelijkheid bieden om

1) extra vroeg te boeken (februari)

2) persoonlijker af te stemmen; dus heb je bepaalde wensen, stuur ze naar dansbelang: info@dansbelang.nl , tav Daphne Brok en/of Vincent Harry

3) elkaar ontmoeten tijdens de lunch

Ik zie uit naar jullie wensen en ideeën,

 

Dank allen voor jullie betrokken inzet en tot volgend jaar!

 

Vincent Harry