Zomerdansimpuls 2020!

Van 20 t/m 22 augustus vindt de Zomer Dansimpuls plaats in theater de KOM in Nieuwegein (Utrecht). De ideale voorbereiding voor dansdocenten op een nieuw seizoen! 

Er staat een gevarieerd programma op de planning met natuurlijk heerlijke trainingslessen in o.a. klassiek, jazz, modern en hiphop. Maar ook methodiek workshops met thema’s als “pubers in je dansles”, “spitzen methodiek” of “energie besparend lesgeven”. Ook de zakelijke kant zullen we aandacht geven tijdens deze driedaagse.

Ook dit jaar verstrekken we weer dagkaarten (met vroegboekkorting voor de snelle beslissers) maar je kan uiteraard ook losse workshops boeken. Elke workshop duurt anderhalf uur. Dit jaar bieden we tevens de mogelijkheid om een lunch te boeken zodat je samen met je collega’s gezellig kan netwerken tijdens een lekkere en voedzame lunch.

Reserveer de datum alvast in je agenda! Meer informatie over het programma volgt binnenkort!