Corona virus

COVID-19
Wij adviseren de richtlijnen en de adviezen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Corona-virus te volgen en nemen deze als uitgangspunt voor de voorzorgsmaatregelen van onze leden.
Neem de lokale richtlijnen ook mee in je overweging en hou de situatie goed in de gaten, aangezien de richtlijnen snel kunnen wijzigen.

De gezondheid van je medewerkers en bezoekers staat hier uiteraard voorop. Voor meer informatie over de richtlijnen en updates kijk op:

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

Heb je mensen in loondienst dan kun je via het UWV een vergunning voor werktijdverkorting (Noodmaatregel tijdelijke overbrugging Werkgelegenheid) aanvragen: Zie voor meer info: https://www.uwv.nl/werkgevers/overige-onderwerpen/now/index.aspx

Ben je zzp’er dan kun je via de Kunstenbond een melding doen:
Zie voor meer info: https://www.kunstenbond.nl/home/338/corona-virus-kunstenbond-wil-financiele-steun-voor-zelfstandigen?fbclid=IwAR2_G9YUByOMZVgfVBhKVfdk-TYIBeJSbSv6TMRE0fTinSnfRJdkaOeNPdk

 

Als Dansbelang NBDO geven we geen advies over het wel/niet sluiten van je dansschool. Dit moet de dansschoolhouder voor zijn eigen situatie beoordelen n.a.v. de hierboven genoemde zaken.