Meld je nu aan voor de ZomerDansImpuls 2020!

Kom en doe mee aan de ZomerDansImpuls 2020 bij de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem! Het programma van de zomercursus voor dansdocenten van 19 t/m 21 augustus is nu bekend en de inschrijvingen zijn gestart.

ZomerDansImpuls 2020

 

De ZomerDansImpuls 2020 gaat in zijn volledigheid door, na enige turbulentie in de mogelijkheden! De overheid, onze (nieuwe) locatie en de dansdocenten staan allemaal positief in het doorgang geven van deze inspirerende dans- en ontmoetingsdagen. De dansdocenten staan te popelen om jullie in de studio’s te verwelkomen en samen inspiratie en voeding te bieden voor het nieuwe seizoen!

Wij richten deze dagen, ondanks de versoepeling van de regels, heel graag corona-proof voor jullie in, om de veiligheid van ieder met een zo grootst mogelijke zekerheid te waarborgen. Dit houdt in dat we op 1,5 meter afstand blijven, zowel in de dansles als daarbuiten.

Door de verandering van onze locatie (met ruime dansstudio’s) is de ZomerDansImpuls nu op de data 19, 20 en 21 augustus. Met trots presenteren wij hieronder het rooster met onze docenten.

Let op: i.v.m. de nieuwe locatie zijn de zaterdaglessen naar de woensdag verhuisd en er zijn wat kleine wijzigingen in docenten/tijden/dagen (geel gearceerd in het rooster). Met diegene die al ingeschreven waren voor de gewijzigde lessen nemen wij even contact op. We kunnen dan samen kijken naar een andere les of je kan het lesgeld retour ontvangen.

  • De workshops vinden corona-proof plaats bij Academie voor Theater en Dans ArtEZ in de grote studio’s.
    Adres: Onderlangs 9, 6812 CE Arnhem.
  • Let op: het maximale aantal deelnemers is 15 per dansworkshop en 20 per theorieworkshop.
    Meld je snel aan om een plekje te bemachtigen

ONLINE AANMELDEN

Dit zijn de docenten

(klik op de namen voor informatie over de docent en over de les/workshop)

Alfredo Fernandez (meer informatie)

Bart Christiaens (meer informatie)

Ellis Dobber (meer informatie)

Esther Nederpelt (meer informatie)

Floortje Rous (meer informatie)

Jane Lord (meer informatie)

Jorge Vasquez (meer informatie)

Maite Guerin (meer informatie)

Manon Beernaert (meer informatie)

Marieke van der Naald (meer informatie)

Nash Smith (meer informatie)

Sanne van der Put (meer informatie)

Saskia Sap (meer informatie)

Sophie Fleur Verbiesen (meer informatie)

Tara Masimer (meer informatie)

Yvonne Dingjan (meer informatie)

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER


Tarieven

  • Een dagkaart kost € 85, losse lessen kosten € 30 (incl. btw).
  • Leden van Dansbelang ontvangen 20% korting. Nog geen lid? Meld je hier aan en ontvang direct je korting op de ZomerDansImpuls.
  • Ben je laatstejaarsstudent aan een opleiding Docent Dans? Dan ontvang je 20% korting. (Vermeld bij je inschrijving de naam van je opleiding.)Bij annulering van de ZomerDansImpuls door Dansbelang in verband met het coronavirus vindt restitutie plaats van het lesgeld.

ZomerDansImpuls 2020: waar en wanneer?

De ZomerDansImpuls 2020 wordt van 19 t/m 21 augustus gehouden bij de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem. Deze professionele studio’s bevinden zich op een ideale, centraal gelegen locatie. Adres: Onderlangs 9, 6812 CE Arnhem.
Klik hier voor de bereikbaarheid en navigatie.

ONLINE AANMELDEN