Doe mee aan de Zomer Dansimpuls 2020 in Theater De Kom in Nieuwegein

zomer dansimpuls 2020 in theater de kom in nieuwegein

Kom en doe mee aan de Zomer Dansimpuls 2020 in Theater De Kom in Nieuwegein! Het programma van de zomercursus voor dansdocenten van 20 t/m 22 augustus is nu bekend en de inschrijvingen zijn gestart.

Zomer Dansimpuls 2020

Een zomerse danscursus voor docenten waarin je je bewegend lijf wakker maakt en je weer met nieuwe inzichten naar huis gaat. Dat is de Zomer Dansimpuls!

Maatregelen zomer 2020

De Zomer Dansimpuls is een belangrijk moment voor dansdocenten om zich voor te bereiden op een nieuw seizoen van lesgeven. Dansbelang en Holland Dance Festival hebben daarom de intentie de Zomer Dansimpuls door te laten gaan. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van de maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus, en houden we rekening met de planning en uitvoering van de zomercursus. We houden je graag op de hoogte!

Een uitgebreid programma

Dansbelang NBDO en Holland Dance Festival stelden met de Zomer Dansimpuls 2020 opnieuw een uitgebreid programma voor je samen, met maar liefst 15 docenten en 25 lessen en workshops. De locatie dit jaar: Theater De Kom in Nieuwegein, een zeer centraal gelegen plek met volledig geoutilleerde studio’s.

Dit zijn de docenten

(klik op de namen voor informatie over de docent en over de les/workshop)

Alfredo Fernandez (meer informatie)

Axelle De Rore (meer informatie)

Ellis Dobber (meer informatie)

Esther Nederpelt (meer informatie)

Floortje Rous (meer informatie)

Freek van der Donk (meer informatie)

Jane Lord (meer informatie)

Jorge Vasquez

Manon Beernaert (meer informatie)

Marieke van der Naald (meer informatie)

Nash Smith (meer informatie)

Sanne van der Put (meer informatie)

Saskia Sap (meer informatie)

Sophie Fleur Verbiezen (meer informatie)

Yvonne Dingjan (meer informatie)

docenten zomer dansimpuls 2020

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER


Tarieven

  • Een dagkaart kost € 85, losse lessen kosten € 30 (incl. btw).
  • Leden van Dansbelang ontvangen 20% korting. Nog geen lid? Meld je hier aan en ontvang direct je korting op de Zomer Dansimpuls.
  • Ben je laatstejaarsstudent aan een opleiding Docent Dans? Dan ontvang je 20% korting. (Vermeld bij je inschrijving de naam van je opleiding.)

Nieuw bij deze editie is een heerlijke en voedzame lunch: lekker eten en netwerken, bijkletsen met collega’s tegelijk. De complete lunch is verkrijgbaar voor €15,- en te boeken bij een les of workshop.

Let op: bestel voor 1 juli en ontvang 15% vroegboekkorting!*

*Bij annulering van de Zomer Dansimpuls door Dansbelang in verband met het coronavirus vindt restitutie plaats van lesgeld.


Zomer Dansimpuls 2020: waar en wanneer?

De Zomer Dansimpuls 2020 wordt van 20 t/m 22 augustus gehouden in Theater De Kom in Nieuwegein. Deze professionele studio’s bevinden zich op een ideale, centraal gelegen locatie. Klik hier voor de bereikbaarheid en navigatie.

ONLINE AANMELDEN