Workshop Hiphop – Nash Smith

Nash Smith - Zomer Dansimpuls

Nash Smith geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2020 in de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een Hiphop les op donderdag 20 augustus om 13.00-14.30u.

Hiphop les

Wat je van de hiphop les kan verwachten is een lekker hard ‘hittende’ combinatie met veel grote bewegingscombinaties, muzikaliteit en flow. Daarnaast vindt Nash het leuk om te sparren of zijn ervaringen te delen vanuit het werkveld.

Over Nash Smith

Nash Smith is zo’n 18 jaar docent sport en dans. Vanuit een achtergrond in topsport van twee uiteenlopende sporten, richt Nash zich op mobiliteitsbevordering binnen elke discipline van bewegen, en neemt hij kennis en ervaring mee in zijn lessen. Nash Smith werkt met alle leeftijden en ontwikkelde zich als docent in speciaal onderwijs en/of kinderen met een rugzak.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER