Hiphop – Manon Beernaert

workshop Manon Beernaert

Manon Beernaert geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2020 bij de Academie voor Theater en Dans in Arnhem een Hiphop les.

Hiphop les

Als Manon hiphop geeft dan werkt ze heel erg aan de basis omdat dit essentieel is. Ze vindt bounce, flowen, lichaamsbesef heel belangrijk in de hiphop les. Ze werkt minder op telling maar gaat juist op zucht, beat, tekst, … met de muziek aan het werk. Zo wordt muziek optimaal benut! Dansen gaat voor Manon Beernaert verder dan pasjes; dansen in een gevoel, een gevoel dat in je zit en dat naar boven komt door een bepaald liedje.

Over Manon Beernaert

Manon werd grootgebracht met dans en begon zelf met hiphop en breakdance, daarna jazz, modern en ballet. Vanwege een passie voor moderne dans combineerde zij jarenlang hiphop en modern in solo’s en choreo’s van haar crew. Na haar middelbare school begon zij direct met toeren in de producties van haar moeder Isabelle. Als danseres, medechoreograaf en repetitor heeft zij de mogelijkheid een productie van vele kanten te mogen mee beleven.

Manon Beernaert

Manon Beernaert

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER