Klassiek ballet – Axelle De Rore

Axelle De Rore

Axelle De Rore geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2020 in Theater De Kom in Nieuwegein les in Klassiek Ballet.

Klassiek ballet

Tijdens de klassieke les kan je je laten inspireren voor je eigen lessen aan het begin van het nieuwe schooljaar. Uitdagingen binnen een veilige omgeving, dat staat centraal binnen Axelle haar lessen. In de klassieke les komen er verschillende elementen aan bod. Zo is er extra aandacht voor dynamiek, muzikaliteit en presentatie. Ook is er ruimte voor vragen over het toepassen van deze elementen. 

Over Axelle De Rore

Axelle De Rore volgde haar opleiding bij Codarts Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Na een jaar gewerkt te hebben bij Introdans besloot Axelle om de éénjarig opleiding docent dans te volgen bij Fontys Hogeschool voor de kunsten. Hier studeerde ze af in 2016. Daarna ging ze aan de slag bij verschillende vooropleidingen als docent klassiek ballet en moderne dans. Verder werkt ze bij Sally Dansgezelschap Maastricht en het Festival Nederlandse Dansdagen.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER