Veelgestelde vragen Zomer Dansimpuls 2020

Hier vind je de “meest gestelde vragen” met betrekking tot de Zomer Dansimpuls 2020. De komende tijd zal deze pagina verder aangevuld worden. Uiteraard kan je ook altijd contact opnemen met de organisatie op: administratie@dansbelang.nl

Zomerdansimpuls en Corona
De Zomer Dansimpuls is een belangrijk moment voor dansdocenten om zich voor te bereiden op een nieuw seizoen van lesgeven. Dansbelang en Holland Dance hebben daarom de intentie de Zomer Dansimpuls door te laten gaan. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van de maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus, en houden we rekening met de planning en uitvoering van de zomercursus. We houden je daarom graag op de hoogte!
Ben ik mijn geld kwijt als de Zomer Dansimpuls wordt geannuleerd?
Mocht blijken dat door overmacht de Zomer Dansimpuls geannuleerd moet worden dan ontvangen de deelnemers restitutie van hun lesgelden. Dit is tevens terug te vinden in de algemene voorwaarden.
Gelden er kortingen op de tarieven?
Jazeker! Tot 1 juli ontvangt iedereen bij boeking 15% vroegboekkorting. Tevens is er een ledenkorting van 20%. En voor laatstejaars studenten van de vakopleiding “Docent Dans” geldt er tevens 20% korting bij boeking.
Lunch tijdens Zomer Dansimpuls
Nieuw!

Bij de Zomer Dansimpuls 2020 is het mogelijk om van een heerlijke en voedzame lunch te genieten. Deze is tot 1 week voor aanvang te boeken via de website van Dansbelang. Zo kun je tijdens de lunch lekker eten en netwerken, bijkletsen met collega’s tegelijk. De complete lunch is verkrijgbaar voor €15,-. Er geldt geen korting op dit bedrag.

Is de lunch inbegrepen bij het boeken van een dagkaart?
Nee. Een lunch kun je per dag afzonderlijk bijboeken voor €15,-. Er geldt geen korting op dit bedrag.
Waar kan ik de workshops boeken?
Leuk dat je deel wil nemen aan de Zomerdansimpuls!

Tot 1 juli boek je jouw plek met een vroegboekkorting van 15%. Leden en laatstejaarsstudenten van de vakopleiding Docent Dans ontvangen tevens 20% korting. Je kunt hier boeken. Let op: vol = vol!

Mijn workshop van voorkeur is uitverkocht
De laatste paar jaar komt het steeds vaker voor dat workshops volgeboekt zijn. Hier zijn organisatoren Dansbelang en Holland Dance natuurlijk heel blij mee! Het nadeel is dat we in dat geval docenten moeten teleurstellen. Er is eigenlijk maar 1 tip: boek op tijd! Met last minute boeken neem je het risico dat je niet alle workshops van voorkeur kan volgen. Dat zou jammer zijn!