Workshop Modern Flow – Sanne van der Put

Sanne van der Put

Sanne van der Put geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2020 in de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop Modern Flow.

Modern Flow

Deze les heeft een rustige opbouw van een organische warming up naar uitdagend dansant werk. Techniek, adem en muzikaliteit in verbinding. Met inspirerende en afwisselende muziek werken we aan ‘the art of allowing’ en sluiten we af met een energieke up tempo choreografische combinatie, waarbij we hopelijk géén anderhalve meter afstand meer hoeven te houden 🙂

Over Sanne van der Put

Sanne van der Put volgde haar dansopleiding bij het Nederlands Dans Theater, maar ontdekte na een aantal dansante omzwervingen al snel dat haar hart werkelijk lag bij lesgeven en het maken van choreografieën. Als maker werkt ze graag op locatie en zoekt ze vaak samenwerkingen met muziekensembles en componisten, acteurs en regisseurs, lichtontwerpers en beeldend kunstenaars. New York City kwam in 1999 op haar pad: met een beurs vertrok ze om bij het Limón Institute te studeren. Sinds die tijd zijn haar moderne lessen sterk geënt op de principes van Limón. Sanne geeft dit jaar inmiddels 30 jaar les en is de laatste 13 jaar onder meer verbonden aan de docentenopleiding van de dansacademie ArtEZ (Arnhem).

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER