Workshops Zomer Dansimpuls – Sophie Fleur Verbiesen

Sophie Fleur Verbiezen

Sophie Fleur Verbiesen geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2020 in de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop ‘De Ideale Klant’ en een workshop ‘Instagram’.

Workshop De Ideale Klant en workshop Instagram

De Ideale Klant: wie is dat voor jou? En hoe kun je hem of haar bereiken? Daar ga je in deze workshop dieper op in. De workshop Instagram is bedoeld om het gebruik van dit medium te optimaliseren. Hoe benut je Instagram maximaal, wat kun je er allemaal mee? Wat post je, hoe vaak en hoe blijft het (vooral) leuk?

Sophie Fleur kijkt ernaar uit om samen met de deelnemers een succes te maken van hun social media!

Over Sophie Fleur Verbiesen

In 2004 studeerde Sophie Fleur af als internetjournalist – wat toen nog nieuwe media werd genoemd. Inmiddels zijn het internet en social media deel van ons leven geworden. De ontwikkelingen op dat gebied zijn razend interessant. Social media biedt ondernemers enorm veel mogelijkheden, als je tenminste weet voor wie je berichten plaatst en wát voor berichten je plaatst.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER