Workshops Zomer Dansimpuls – Sophie Fleur Verbiezen

Sophie Fleur Verbiezen

Sophie Fleur Verbiezen geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2020 in Theater De Kom in Nieuwegein een workshop De Ideale Klant en een workshop Instagram.

Workshop De Ideale Klant en workshop Instagram

De Ideale Klant: wie is dat voor jou? En hoe kun je hem of haar bereiken? Daar ga je in deze workshop dieper op in. De workshop Instagram is bedoeld om kennis te maken met dit medium. Hoe benut je Instagram, waar gebruik je het voor, wat kun je ermee en hoe blijft het (vooral) leuk?

Sophie Fleur kijkt ernaar uit om samen met de deelnemers een succes te maken van hun social media!

Over Sophie Fleur Verbiezen

In 2004 studeerde Sophie Fleur af als internetjournalist – wat toen nog nieuwe media werd genoemd. Inmiddels zijn het internet en social media deel van ons leven geworden. De ontwikkelingen op dat gebied zijn razend interessant. Social media biedt ondernemers enorm veel mogelijkheden, als je tenminste weet voor wie je berichten plaatst en wát voor berichten je plaatst.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER