Workshop Jazz – Jorge Vasquez

Jorge Vasquez geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2020 bij Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een Jazz les op donderdag 20 augustus 14.45-16.15u.

Lyrical Jazz

We zijn enorm vereerd om in deze editie van de ZomerDansImpuls Jorge Vazquez in ons midden te mogen verwelkomen. In deze workshop daagt Jorge je uit om vanuit je gevoel te dansen en jazz helemaal te ‘leven’ in je dans. Zijn lyrical jazzdansstijl vraagt om flow, souplesse en openheid om je expressie te tonen in de bewegingen. Laat je door zijn ‘magic movements’ betoveren en dans mee in deze bijzondere workshop van deze gerenommeerde en ervaren dansdocent!

Over Jorge Vasquez

Jorge Vazquez is geboren in Puerto Rico en opgegroeid in de USA. Hij studeerde aan de Ailey School in New York en danste met onder andere Ohad Naharin, Rick Atwell, Michael Peters en Fred Benjamin, in verschillende dansgezelschappen, musicals, films en televisieprogramma’s.

Hij begon op 23-jarige leeftijd met lesgeven in de USA, Europa en Japan. Zo gaf hij les bij Steps on Broadway, the Ailey School en Broadway Dance Center Tokyo. Ook danst hij nog steeds bij het dansgezelschap Printz Dance Project. Inmiddels is hij als choreograaf en docent niet meer weg te denken uit de Internationale danswereld.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER