BHV Herhaling zaterdag 23 januari 2021

BHV Herhalingscursus zaterdag 23 januari 2021

! Vanwege de strengere coronamaatregelen is de BHV cursus van 31 oktober helaas geannuleerd. De eerstvolgende BHV Herhalingscursus staat ingepland in Zaltbommel bij Paulette Willemse op zaterdag 23 januari 2021. Meld je snel aan! Vol = vol.  

HERHALINGSCURSUS
Herhalingscursus – voor leden: €99,00
Herhalingscursus – voor niet-leden: €135,00
Opgeven voor alleen de herhalingscursus kan HIER.

HERHALINGSCURSUS + BHV BASIS E-LEARNING MODULE (basis)
Herhalingscursus + E-learning module – voor leden: €149
Herhalingscursus + E-learning module – voor niet-leden: €185
Opgeven voor de herhalingscursus + de BHV basis e-learning kan HIER.

De cursusprijs is inclusief een lekkere lunch.

Op zaterdag 23 januari 2021 organiseert Dansbelang weer een BHV-herhalingscursus, in samenwerking met de Kompas Veiligheidsgroep.

Heb je interesse in de cursus maar heb je nog geen BHV-basiscursus gevolgd? Dan kun je via de Kompas Veiligheidsgroep eenvoudig een theoretische e-learning module volgen, waarna je bij ons kan aanschuiven voor de herhaling mét praktijk!

We zijn deze dag te gast bij Paulette Willemse – Ruiterstraat 23-25, 5301 ED Zaltbommel. We beginnen om 12.00 uur en de cursus eindigt om 15.30 uur, met een lekkere lunch tussendoor.

De middag vindt natuurlijk plaats met inachtneming van de Corona-maatregelen.

Na afloop van de cursus wordt je BHV-certificaat verlengd met één jaar, óf krijg je je eerste BHV-certificaat (in het geval van de herhaling plus BHV Basis e-learning).

Dansbelang organiseert twee keer per jaar BHV-herhalingscursussen voor dansdocenten: In oktober in de regio Den Haag en in januari in de regio Zaltbommel. Naast dat het hebben van een up-to-date-BHV-certificaat een wettelijke verplichting is in de dansstudio, is de cursus ook een fijne plek om je collega’s weer even te spreken.