Publicaties van Vera Bergman online!

Publicaties op website

Mooi nieuws voor ons dansdocenten: publicaties (boeken, brochures, artikelen, handleidingen en lespakketten) van Vera Bergman online!

Gedurende de lange loopbaan van Vera Bergman, als dansdocent, dansrecensent, adviseur, trainer, ontwikkelaar en schrijver was in haast alle gevallen haar belangrijkste doel: het bijeenbrengen van theorie en praktijk.

Vera: “Ik heb geprobeerd om daar op verschillende manieren gestalte aan te geven in meer dan zeventig publicaties: boeken, brochures, artikelen, handleidingen en lespakketten. Soms vragen mensen mij of en waar een publicatie te verkrijgen is. Daarom heb ik besloten om een selectie van mijn werk (met een inhoudelijke of historische waarde) op deze website op te nemen. Ze zijn gratis te downloaden.”

– Website van Vera Bergman –