Meet & Share – elke woensdag 10.30-11.30u voor leden Dansbelang

Speciaal voor leden

Wij organiseren op wekelijkse basis jullie als lid van Dansbelang de gelegenheid geven om elkaar te bemoedigen, inspireren en helpen de komende tijd. Bijvoorbeeld kunnen jullie de vragen en/of bevindingen die je hebt delen, van elkaar handige tips opsteken en wij zullen, wanneer het antwoord ter plekke niet vindbaar is, ons uiterste best doen om jullie vragen later te beantwoorden of deze te registreren en door te spelen naar desbetreffende personen.

Zoveel mogelijk bestuursleden zullen naar beschikbaarheid de meetings bijwonen en één bestuurslid zal het gesprek leiden. De meetings worden gehouden via Zoom.

***

Wil je meer weten van de Meet & Share? Mail naar info@dansbelang.nl.

Tot bij de Meet & Share!

Het bestuur