Meet & Share – Gezond blijven als dansschooleigenaar – hoe doe je dit als je ouder wordt?

Meet & Share – donderdag 10 juni 10.30u

Gezond blijven als dansschooleigenaar – hoe doe je dit als je ouder wordt?

Met volle passie je studio jaren lang draaiende weten te houden. Met leerlingen, docenten en alle organisatie die daarbij komt kijken. Jij wordt ouder, als dansschooleigenaar. Hoe verhoud je je tot dit fysieke beroep? Hoe zorg je voor rust in je hoofd? En dat jij je bezig kunt houden met management taken? Hoe zorg je ervoor dat er voldoende inval is? Ook als je studio niet in een bruisende stad staat vol dansdocenten die zomaar in kunnen komen vliegen? Kortom: hoe word je gezond oud in jouw dansschool?
Herken je dit? Wees welkom om mee te doen met deze Meet & Share online via ZOOM. Meld je aan via info@dansbelang.nl.
Zie hier: ZOOMlink van deze Meet & Share