Workshop High Heels – Lonneke Swinkels

Lonneke Swinkels geeft tijdens de ZomerDansImpuls 2021 in de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop High Heels. 

High Heels

Tijdens mijn workshop High Heels haal jij de meest sensuele vrouwelijke kant van jezelf naar boven. We gaan vol zelfvertrouwen aan de slag op (dans)hakken. We gaan op zoek naar de diversiteit van de bewegingen en het ‘karakter’ wat daarachter ligt. De stijlen waarmee in deze High Heel les gewerkt worden zijn Female, Show(dance) en Jazz.

Over Lonneke Swinkels

Lonneke volgde haar opleiding bij Docent Theater Dans aan de AHK in Amsterdam. Na haar opleiding besloot zij om eerst de uitvoerende kant op te gaan. Zij startte haar carrière als danseres bij het Holland Show Ballet. Na een paar jaar is zij gaan werken als freelance danseres bij o.a. diverse illusionisten, Rat Pack jr, De Lama’s en diverse artiesten in het binnen- en buitenland. Zij eindigde haar danscarrière weer bij het Holland Show Ballet als assistent dance captain. “Na deze fantastische periode werd het tijd om mijn passie en kennis door te geven en les te gaan geven, wat ik nu al jaren met heel veel plezier doe.”

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER