Workshop Jazz – Tara Masimer

Tara Masimer geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2021 bij Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop Jazzdans.

Workshop Jazz

In deze workshop mixt Tara haar eigen jazz-stijl met elementen van Sabar en andere Afrikaanse diaspora-stijlen met grondslagen van klassieke ballet- en jazztechnieken. De unieke jazzstijl van Tara brengt diepte en veelzijdigheid in je danstraining. Elke les is vormgegeven om de expressie van je eigen ervaringen aan te moedigen door middel van beweging en vorm, waarbij de grenzen van traditionele ritmes worden verlegd. Breng je verlangen om te leren en plezier te hebben mee om je eigen groei als danser in te stappen.

Over Tara Masimer

Tara Masimer is danser, choreograaf en dansdocent. Ze werkt onder meer bij de Hogeschool voor de Kunsten CODARTS in Rotterdam en geeft al tien jaar les aan het Lucia Marthas Instituut voor Podiumkunsten in Amsterdam en Groningen. Ze ontving onlangs haar Masters Of Fine Arts in Dance van de Hollins University in de Verenigde Staten.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER