Workshop Klassiek Ballet – Axelle de Rore

Axelle de Rore geeft tijdens de ZomerDansImpuls 2021 bij Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop Klassiek Ballet. 

Workshop Klassiek Ballet

Tijdens deze Klassieke Balletles kun je je laten inspireren voor jouw eigen lessen aan het begin van het nieuwe schooljaar en verder! Uitdagingen aanmoedigen binnen een veilige omgeving, dat staat centraal binnen de lessen van Axelle. In deze Klassieke Balletles komen er verschillende elementen aan bod: Axelle nodigt je uit om extra aandacht te hebben voor dynamiek, muzikaliteit, werken vanuit adem/flow en presentatie! Ook is er ruimte voor vragen over het toepassen van deze elementen bij verschillende leeftijdsgroepen.

Over Axelle de Rore

Axelle De Rore volgde haar opleiding bij Codarts Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Na een jaar gewerkt te hebben bij Introdans beslist Axelle om de eenjarige opleiding Docent Dans te volgen bij Fontys, Hogeschool voor de Kunsten. Hier studeerde ze af in 2016 met specialisatie Klassiek Ballet. Hierna is zij aan de slag gegaan bij verschillende vooropleidingen als docent Klassiek Ballet en Moderne dans. Verder werkt ze bij Sally Dansgezelschap Maastricht en Festival Nederlandse Dansdagen.

Axelle is een gedreven dansdocent, haar les mag je zeker niet missen!

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER