Workshop Modern met live slagwerkbegeleiding – Sanne van der Put

Fotograaf: Daniëlle Corbijn

Sanne van der Put geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2021 in de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop Modern met live slagwerkbegeleiding door Wim de Vries.

Modern met live slagwerkbegeleiding

Dit wordt een feestje: Sanne’s moderne les wordt speciaal voor deze Dansimpuls begeleid door Wim de Vries, topdrummer en muzikaal begeleider bij ArtEZ. Ze werken bij ArtEZ nu al een paar jaar met veel plezier samen en de live begeleiding van Wim zorgt voor veel extra energie en inspiratie! In deze workshop werken we van een organische warming up via uitdagend dansant werk naar een choreografische combinatie: daarin komen techniek, adem en dynamiek bij elkaar. Gegarandeerd veel dansplezier!

Over Sanne van der Put

Sanne van der Put volgde haar dansopleiding bij het Nederlands Dans Theater en ontdekte na een aantal dansante omzwervingen al snel dat haar hart werkelijk lag bij lesgeven en het maken van choreografieën. New York City kwam in 1999 op haar pad: met een beurs vertrok ze om bij het Limón Institute te studeren. Sinds die tijd zijn haar moderne lessen sterk geënt op de prachtige, breed inzetbare principes van Limón: werken met adem, gewicht, flow, muzikale dynamiek. Sanne geeft al meer dan 30 jaar les en is de laatste 14 jaar onder meer verbonden aan de docentenopleiding van de dansacademie ArtEZ (Arnhem).

Over Wim de Vries

Wim is onder meer de drummer van Voyager IV,  Marcus Schinkelband, de Dualcity Concert band en het Kwakkernaat/Zoeteman kwartet. Daarnaast is hij een veelgevraagd clinician in binnen- en buitenland en heeft hij bij veel grote musicalproducties gewerkt. In 2016 en 2018 werd hij uitgeroepen tot beste jazzdrummer van de Benelux. Sinds enkele jaren is hij ook te vinden in de studio’s van ArtEZ als muzikaal begeleider van diverse danslessen.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER