Workshop ‘Zichtbaarheid op Social Media: Instagram’ – Jennifer Leijendekkers

Jennifer Leijendekkers geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2021 bij Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop ‘Zichtbaarheid op Social Media: Instagram’. 

Workshop ‘Zichtbaarheid op Social Media: Instagram’.

“Zou jij graag meer uit Instagram halen, maar heb je geen flauw idee hoe of voel je weerstand? Ik inspireer en motiveer jou graag!
Gedurende 90 minuten, geef ik je tientallen tips, trics en inspiratie hoe jij Instagram voor jou kunt laten werken. Ik vertel je hoe je meer verbinding met jouw leerlingen krijgt én nieuwe klanten aantrekt op een ontspannen manier die bij jou past. En nee: je hoeft niet te delen wat je eet, drinkt of de hele dag doet (mag natuurlijk wel!).”

Over Jennifer Leijendekkers

Jennifer (1991) begon op jonge leeftijd al met dansen. Op haar vijftiende werd ze zowel bij een vereniging in het dorp als op de dansschool Touchée gevraagd of zij wilde komen lesgeven. Nadat ze in 2012 de dansopleiding op UDA heeft afgerond is ze het werkveld als dansdocente verder gaan ontdekken. Al gauw besloot ze haar eigen bedrijf De Dansformule te starten waarmee ze danslessen gaf op scholen en kinderdagverblijven. Ze is een echte ondernemer en is gek op persoonlijke ontwikkeling en groei. Tijdens de 1e lockdown in 2020 zette ze danslessen online voor peuters en kleuters en verkocht daar meer dan 100 van. In diezelfde periode ontwikkelde ze een dansspel waarmee kinderen al dansend leren rekenen. Haar klanten trekt ze grotendeels aan via Instagram waar ze dagelijks zichtbaar is.

 

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER