Workshop Klassiek Ballet – Jane Lord

Jane Lord foto

Jane Lord geeft tijdens de Zomer Dansimpuls 2021 bij de Academie voor Theater en Dans ArtEZ in Arnhem een workshop Klassiek Ballet.

Workshop Klassiek Ballet

In deze Klassieke Balletles les zal Jane aandacht geven aan puur Klassieke techniek met speciale aandacht voor lijnen en port de bras.

Over Jane Lord

Jane Lord is een Amerikaanse danseres die van 1979 tot 2001 verbonden is geweest aan Het Nationale Ballet te Amsterdam, waar zij vanaf 1990 als eerste soliste optrad. Na haar danscarrière gaf Jane Lord vele klassieke balletlessen bij onder andere het Koninklijk Conservatorium, Scapino Ballet Rotterdam, Henny Jurriëns Stichting, Dansateliers, Internationaal Danstheater en Amsterdam Dance Centre. In het najaar van 2011 begon Jane als coördinator van het Scouting & Outreach Programme van de Nationale Ballet Academie te Amsterdam, om de samenwerking tussen de academie en de balletscholen in Nederland te optimaliseren.
Jane is ook docent bij de Nationale Balletacademie waar zij klassieke en repertoire lessen geeft.

ONLINE AANMELDEN

ONLINE ROOSTER