BHV herhalingscursus zat 13 november 2021

NIEUWE BHV-HERHALINGSCURSUS op zaterdag 13 november 2021

Na een paar afgelastingen vanwege de Corona-maatregelen hebben we gelukkig weer een nieuwe herhalingsworkshop Bedrijfshulpverlening kunnen inplannen. Dit natuurlijk op een veilige manier, waarbij we rekening houden met de hygiëne en met de onderlinge afstand.

Wat: Bedrijfshulpverlening inclusief o.a. AED, bedrijfsnoodorganisatie, ontruimen, brandbestrijding en levensreddende eerste hulp

Wanneer: Zaterdag 13 november 2021, van 12.00 tot 15.30 uur

Waar: Dansstudio Natya, Gebouw Zuid 57 unit 1, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP Den Haag

Inschrijven vóór: 23 oktober 2021. Wacht niet te lang, want het maximum aantal is 20 cursisten en vol = vol!

Kosten:

  • BHV-HERHALINGSCURSUS voor leden: €99,00 (aanmelden: klik HIER)
  • BHV-HERHALINGSCURSUS voor niet-leden: €135,00 (aanmelden: klik HIER)
  • BHV-HERHALINGSCURSUS + BHV BASIS E-LEARNING MODULE voor leden: €149 (aanmelden: klik HIER)
  • BHV-HERHALINGSCURSUS + BHV BASIS E-LEARNING MODULE voor niet-leden: €185 (aanmelden: klik HIER)

De cursusprijs is inclusief een lekkere lunch. Heb je interesse in de cursus maar heb je nog geen BHV-basiscursus gevolgd? Dan kun je via de Kompas Veiligheidsgroep eenvoudig een theoretische e-learning module volgen, waarna je bij ons kan aanschuiven voor de herhaling mét praktijk! Na afloop van de cursus wordt je BHV-certificaat verlengd met één jaar, óf krijg je je eerste BHV-certificaat (in het geval van de herhaling plus BHV Basis e-learning).

Dansbelang organiseert twee keer per jaar BHV-herhalingscursussen voor dansdocenten: In oktober/november in de regio Den Haag en in januari in de regio Zaltbommel. Naast dat het hebben van een up-to-date-BHV-certificaat een wettelijke verplichting is in de dansstudio, is de cursus ook een fijne plek om je collega’s weer even te spreken!