BHV herhalingscursus zat 22 januari 2022

NIEUWE BHV-HERHALINGSCURSUS IN ZALTBOMMEL                         

op zaterdag 22 januari 2022

Dansbelang organiseert weer een nieuwe herhalingscursus bedrijfshulpverlening. Dit natuurlijk op een veilige manier, waarbij we extra rekening houden met de hygiëne (zo oefenen we met een ‘eigen’ pop) en met de onderlinge afstand. Daarnaast checken we bij binnenkomst van iedereen de QR-code.                                                                                               We zijn te gast in de gezellige studio van Paulette Willemse en haar dochter Emma.

Wat: Bedrijfshulpverlening inclusief o.a. AED, bedrijfsnoodorganisatie, ontruimen, brandbestrijding en levensreddende eerste hulp

Wanneer: Zaterdag 22 januari 2022, van 12.00 tot 15.30 uur

Waar: Balletschool Paulette Willemse, Ruiterstraat 23-25, 5301 ED Zaltbommel

Inschrijven vóór: 3 januari 2022. Wacht niet te lang, want het maximum aantal is 20 cursisten en vol = vol!

Kosten:

  • BHV-HERHALINGSCURSUS voor leden: €99,00 (aanmelden: klik HIER)
  • BHV-HERHALINGSCURSUS voor niet-leden: €135,00 (aanmelden: klik HIER)
  • BHV-HERHALINGSCURSUS + BHV BASIS E-LEARNING MODULE voor leden: €149 (aanmelden: klik HIER)
  • BHV-HERHALINGSCURSUS + BHV BASIS E-LEARNING MODULE voor niet-leden: €185 (aanmelden: klik HIER)

De cursusprijs is inclusief een lekkere lunch. Heb je interesse in de cursus maar heb je nog geen BHV-basiscursus gevolgd? Dan kun je via de Kompas Veiligheidsgroep eenvoudig een theoretische e-learning module volgen, waarna je bij ons kan aanschuiven voor de herhaling mét praktijk! Na afloop van de cursus wordt je BHV-certificaat verlengd met één jaar, óf krijg je je eerste BHV-certificaat (in het geval van de herhaling plus BHV Basis e-learning).

Dansbelang organiseert twee keer per jaar BHV-herhalingscursussen voor dansdocenten: In oktober/november in de regio Den Haag en in januari in de regio Zaltbommel. Naast dat het hebben van een up-to-date-BHV-certificaat een wettelijke verplichting is in de dansstudio, is de cursus ook een fijne plek om je collega’s weer even te spreken!