Terugblik ZomerDansImpuls 2021

Foto: Henry Krul

Terugblik ZomerDansImpuls ~ Dance your heart out!

Wat een feest was het!! De ZomerDansImpuls 2021, nu een ruime maand geleden. Wat een fantastisch, leerzaam en energiek programma stond er voor jullie klaar.

Drie dagen lang, met fijne en inspirerende workshops. Van een jazzles van Eddi de Bie via dans in het PO van Sophie van Heesewijk tot en met inclusiedans van Jordy Dik. Grote namen zoals o.a. Dalton Jansen, Jane Lord en Rinus Sprong. Praktijk en theorie werden afgewisseld en nieuwe stijlen werden ontdekt. Zo fijn om iedereen te kunnen verwelkomen bij ArtEZ in Arnhem. Elkaar ontmoeten, inspireren, kennis opdoen en vooral gezelligheid onder elkaar.

Graag willen we nog een aantal personen in het zonnetje zetten die zich enorm hebben ingespannen tijdens deze ZomerDansImpuls.

Als eerste onze organisatorische steun en toeverlaat tijdens elke ZomerDansImpuls, Lily Waller. Zij was aanspreekpunt voor iedereen en na elke les stond zij klaar met doek en dweil voor de broodnodige hygiënische schoonmaak. Vervolgens onze geweldige fotografen: Henry Krul, Alexander van der Linden en Sjoerd Derine, die tijdens de workshops prachtige foto’s hebben gemaakt. Deze worden binnenkort met alle gastdocenten en deelnemers gedeeld. Verder was onze gezellige en enthousiaste Tilly Verhaar er weer met haar mooie kledingstand. En last but not least alle geweldige gastdocenten die hun unieke kennis en vaardigheden met ons deelden op de ZomerDansImpuls!

Een paar mooie quotes van jullie:  “Fijn, weer klassiek elke dag!” “Goed gevarieerd!” “Top aanbod” “Door zulke positieve docenten, ga je zelf ook stralen en beter dansen!” “Het theoriecollege was een mooie aanvulling dit jaar” “Fijne interactie met volgen, delen, luisteren en praten” “De lessen waren goed toegankelijk en verdiepend” “Hoe fijn het is om je passie weer aan te wakkeren” “Hoog niveau, ook met het oog op de toepasbaarheid als docent!”

Als organisatie hebben we enorm genoten van de voorbereidingen en de geslaagde drie dagen ZomerDansImpuls. We kijken uit naar het volgende feestje!

Mocht je nog positieve ervaringen of tips willen delen met ons dan kan dat altijd naar info@dansbelang.nl

Op een fantastisch en energiek dansseizoen!

Tot snel 🙂

Het organiserende team van Dansbelang