Workshop Methodiek HipHop Kids 6 t/m 12 jaar – Nash Smith

Nash Smith geeft tijdens de ZomerDansImpuls 2022 een workshop Methodiek HipHop Kids 6 t/m 12 jaar.

Methodiek HipHop Kids 6 t/m 12 jaar

Nash zal zoals altijd met zijn tomeloze enthousiasmerende energie deze workshop vormgeven. Dit keer duiken we in het thema ‘Methodiek voor Kids 6 t/m 12 jaar’. Hoe kun je de basics van HipHop op een leuke en inspirerende manier aanbieden? Methodisch en praktische workshop.

Over Nash Smith

Nash Smith is zo’n 18 jaar docent sport en dans. Vanuit een achtergrond in topsport van twee uiteenlopende sporten, richt Nash zich op mobiliteitsbevordering binnen elke discipline van bewegen, en neemt hij kennis en ervaring mee in zijn lessen. Nash Smith werkt met alle leeftijden en ontwikkelde zich als docent in speciaal onderwijs en/of kinderen met een rugzak.

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER EN AANMELDEN