2022 | Welkom bij de ZomerDansImpuls – inschrijvingen gestart!

Kom en doe mee aan de ZomerDansImpuls 2022 bij de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg!

Het programma van de zomercursus voor dansdocenten van 24 t/m 26 augustus is nu bekend en de inschrijvingen zijn gestart.

Onze gastdocenten staan weer te popelen om jullie in de studio’s te verwelkomen en samen inspiratie en voeding te bieden voor het nieuwe seizoen!

Dansbelang organiseert in samenwerking met Holland Dance Festival dit jaar wederom de inspiratievolle en waardevolle dansdagen in de zomer, om het nieuwe seizoen weer fris en vol nieuwe ervaringen te kunnen beginnen. Met grote trots presenteren wij ons rooster met gastdocenten, allen uniek in hun specialiteit; nieuwe namen, bekende namen én vertrouwde namen.

Wij kijken enorm uit naar deze mooie dagen, waarin we elkaar weer kunnen zien, treffen, met elkaar kunnen dansen, bijkletsen en kortom: ontmoeting in dans & gesprek!

Wij houden in de workshops een maximaal aantal deelnemers aan van 15, om eventuele corona-besmetting te minimaliseren.

De workshops vinden plaats bij
Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Tilburg.
Adres: Zwijsenplein 1, Tilburg.

Let op:
Het maximale aantal deelnemers is 15 per dans- en theorieworkshop.

Meld je snel aan om een plekje te bemachtigen! Vol = vol.

Ben je lid van Dansbelang of 3e of 4e jaars student van een ‘opleiding docent dans’?
Dan ontvang je 20% korting!

Meld je snel aan! 

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER EN AANMELDEN


Tarieven

  • Een dagkaart kost €85, losse lessen kosten €30 (incl. btw).
  • Leden van Dansbelang ontvangen 20% korting. Nog geen lid? Meld je hier aan om lid te worden van Dansbelang en ontvang direct je korting op de ZomerDansImpuls.
  • Ben je 3e of 4e jaarsstudent aan een opleiding Docent Dans? Dan ontvang je ook 20% korting. (Vermeld bij je inschrijving de naam van je opleiding.)
  • Bij annulering van de ZomerDansImpuls door Dansbelang in verband met het coronavirus vindt restitutie plaats van het lesgeld.