Workshop Acrobatiek & Moderne Dans – Hannah Zwaans

Hanah Zwaans geeft tijdens de ZomerDansImpuls 2022 een workshop Acrobatiek & Moderne Dans

Workshop Acrobatiek & Moderne Dans

Middels het verweven van technieken uit beide technieken wordt er in deze workshop een mix van acrobatiek en moderne dans geboden welke organisch, gedetailleerd en gepast voor ieder lijf is. We leren onze handen te gebruiken alsof het voeten zijn, en gebruiken het moderne momentum om  lef en techniek te testen in acrobatiek. Naast kennistechnische basis tools voor acrobatiek leren we ook hoe we elkaar (en onze leerlingen) fysiek kunnen ondersteunen. In deze workshop maak je kennis met de basiskennis, basis bewegingen inclusief differentiaties, methodologische stappen en frases. Dit alles in een stijl waarin acrobatiek en moderne dans complementair aan elkaar zijn.

Over Hannah Zwaans

Hannah Zwaans is choreografe, docent, performer en filosofie student. Ze maakt artistiek werk vanuit haar initiatief Transcending Bodies, en doceerde eerder op de Academie voor Danseducatie (FHK), bij diverse amateurscholen, en geeft les aan (ex-)professionals (dans, partnering en acrobatiek). In 2018 is ze afgestudeerd aan de Academie voor Danseducatie en momenteel volgt ze de master Philosophy of Humanities and Culture aan Tilburg University. Voorafgaand aan haar danscarrière heeft Hannah een topsport acrogym gedaan bij FlikFlak Den Bosch. Na vele jaren strijden op hoog niveau bij internationale en nationale wedstrijden besloot ze een danscarrière te beginnen. Zodoende zoekt ze in haar eigen lijf, in haar lessen, en in haar artistiek werk naar een symbiose van de disciplines.

Home | hannahzwaans.com

CV | transcendingbodies.com/hannahzwaans

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER EN AANMELDEN