Workshop HipHop (New York based) – Frie Trustfull

Frie Trustfull geeft tijdens de ZomerDansImpuls 2022 een workshop New York based HipHop.

Workshop HipHop

Deze unieke docent Frie Trustfull geeft een workshop een stijl New York based HipHop. Het zijn de technieken, steps, flow en musicality die vooral ontstaan zijn in NY in de jaren 70/80. Daarbij combineert hij deze basis met zijn eigen creativiteit. Zijn les staat vooral in het teken van full body movement, ritme, muzikaliteit en high energy.

Over Frie Trustfull

Frie is zijn danscarrière begonnen in Suriname waar hij zijn eigen dansgroep oprichtte. Op 28 jarige leeftijd vertrok hij naar Nederland waar hij de groep weer opzette en naast het lesgeven, heel veel optredens heeft gedaan op tv, in videoclips en optredens in o.a. Ahoy en Arena en New York. Momenteel is hij werkzaam op het ROC van Amsterdam (MBO) en ArtEz in Arnhem (HBO).

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER EN AANMELDEN