Workshop HipHop – Serano Pinas

Serano Pinas geeft tijdens de ZomerDansImpuls 2022 een workshop HipHop.

Workshop HipHop

In deze workshop HipHop neemt Serano je mee op een intensieve dansreis met het lichaam: bereid je voor op een stevige dynamische les met uitdagende moves en een mooie flow. In zijn lessen probeert hij zowel de dansers als zichzelf muzikaal uit te dagen. Verder wil hij kijken hoe ver je de grenzen kan verleggen binnen het kader HipHop.

Over Serano Pinas

Serano Pinas is danser en choreograaf. Hij studeerde Urban Contemporary aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waar hij in contact kwam met verschillende dansstijlen, zoals klassiek, modern, jazz en house. Deze variatie in stijlen heeft een grote invloed gehad op Serano en inspireert hem om zijn eigen stijl te blijven ontwikkelen. Serano geeft dansles bij onder andere MOVES! Amsterdam en Amsterdam Dance Centre. Hij was te zien bij BonteHond in BROEK UIT! en SCHOPPEN (coproductie met DOX).

In seizoen 2018/2019 was hij bij Maas theater en dans te zien in Victory in choreografie van Cecilia Moisio en in seizoen 2019/2020 speelde hij in Juffenballet, een coproductie met BonteHond. In het najaar van 2021 is Serano te zien in de nieuwe voorstelling van Cecilia Moisio, genaamd REVOLT. In 2023 danst Serano mee in de Maas-locatievoorstelling Waste Me, ook van Cecilia Moisio.

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER EN AANMELDEN