Workshop ModernJazz – Hazel Öfner

Foto: Sjoerd Derine | Fotoshoot docententeam Dansschool EDC – KunstenHuis Idea

Hazel Öfner geeft tijdens de ZomerDansImpuls 2022 een workshop ModernJazz.

Workshop ModernJazz

In deze fijne workshop van Hazel is er veel aandacht voor adem en flow. Plezier en bewust genieten staan centraal, waarnaast er ruimte is voor uitdaging. Door het verkennen en verleggen van persoonlijke grenzen is jouw sensatie van dans uniek.
In de workshop is veel aandacht voor het werkelijk beleven van dans. Door de focus van het hoofd naar het lichaam te brengen, ligt de nadruk op de eigen unieke inleving en fysieke vertaling. We werken dus inside out. Door bewust te voelen waar de flow van de beweging geïnitieerd wordt, en welke route deze vervolgens door het lichaam aflegt, ontstaat de mogelijkheid om het materiaal echt te voelen en eigen te maken.

“De les van Hazel is een fantastische interne en ruimtelijke ervaring! Je wordt ondergedompeld in de liefde voor dans, vanuit haar én in jezelf geraakt, met verrassende en unieke bewegingen die het hele lijf omvatten en je helemaal naar het hier en nu brengen. Kortom: een les om niet te missen!”

Over Hazel Öfner

Hazel is met haar opleidingen begonnen bij de vooropleiding Schakelklas Codarts, waarna zij in 2012 is afgestudeerd is aan de Bachelor Docent Dans bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Zij heeft ook haar Master Kunsteducatie gehaald.
Ze volgt al tijden veel bijscholingen en workshops, waarbij ze constant op zoek is naar de vernieuwing van zichzelf in beweging, mind en body. Daarnaast heeft Hazel als uitvoerend danser in diverse choreografieën gedanst van onder andere Lonneke van Leth, Misiconi Dance Company en LDDC.

GA NAAR HET ONLINE ROOSTER EN AANMELDEN