Studiedag kunst, techniek en onderzoek – CKV/KUA

studiedag

Techniek en kunst, onderzoek en kunst; deze combinaties zijn actueel en vragen ook bij CKV en Kunst de aandacht. Daarom is er 31 januari een studiedag.

De studiedag voor bovenbouw HAVO en VWO wordt gehouden voor docenten CKV en/of Kunst algemeen maar ook voor docenten kunstvakken oude stijl kan de dag informatief zijn. De studiedag wordt gehouden in samenwerking met de andere kunstvakverenigingen VLS en de BDD.

Inspirerende sprekers en workshopleiders zijn uitgenodigd om hun kennis en ervaringen te delen. Er zullen twee keynotes gehouden worden, plenair houden de workshopsleiders een pitch, een lunch en daarna volgt de uitgebreide workshopronde. In de workshops gaan informatie gelinked aan de schoolvakken CKV en Kunst algemeen en actief bezig zijn hand-in-hand. Als afsluiting van de dag een verbindende terugblik met feedforward!

Praktische informatie

• De bijeenkomsten worden gehouden in Utrecht.
• Na aanmelding ontvang je meteen een automatische bevestiging, ongeveer een week van tevoren sturen we je het programma met adresgegevens;
• De sluitingsdatum voor aanmelden is: donderdag 25 januari 2018;
• Wanneer je je onverhoopt moet afmelden na de sluitingsdatum wordt er wel een factuur gestuurd, VONKC maakt kosten voor de deelnemers.

Informatie en aanmelden